Welkom   Werk   Identiteit   Portfolio   Contact
Kies voor een kuur

Van Eck Design werkt vanuit Boskoop, regionaal en landelijk. Onze orderportefeuille is in korte tijd voller en gevarieerder geworden. Wij creëren en realiseren logo's, huisstijlen en websites, advertenties, folders, brochures en boeken. Zeg maar gerust alle denkbare grafische uitingen. Onder de knop 'portfolio' vindt u een selectie van ons werk. 

 

Van Eck Design onderscheidt zich van andere bureaus door een grote voorliefde voor taal, wat ons in staat stelt om pakkende, heldere teksten te schrijven. Een boodschap is geloofwaardig, komt over, als vorm en inhoud elkaar versterken. Originele communicatie vergroot de effectiviteit van uw publicaties en helpt zo uw bedrijfsdoelstellingen te halen.  

 

Eén op één 

Duidelijkheid voor alles. U zit met de ontwerper zelf aan tafel. Afspraken over uitvoering, prijs en levertijd zijn ook echt afspraken. Daar kunt u van op aan! 

 

Speciale prijs 

Behalve voor het bedrijfsleven werken wij voor non-profit-organisaties, zoals onderwijs- en overheidsinstellingen. Zij kunnen, net als startende ondernemers, op een speciale prijs rekenen.  

  Logo Huisstijl Websites Folders Brochures Boeken Non-profit Overige